Ugrás a tartalomra

Elismerésekkel jutalmazták az önkormányzati dolgozókat

Bájer Máté
Utoljára módosítva
2024. június 27. csütörtök 14:27
Veres Pál biztosította a jelenlévőket, hogy a következő városvezetés is számít majd a munkájukra.
Horváth Csongor képgalériája

Július 1-je a köztisztviselők napja. Ebből az alkalomból rendeztek ünnepséget csütörtök reggel a városháza dísztermében, ahol a polgármesteri hivatal tisztelgett azon önkormányzati dolgozók előtt, akik a közösség, a miskolci emberek szolgálatát választották hivatásuknak.

Az eseményen előbb Miskolc polgármestere mondott köszönetet a hivatal munkatársainak azért az elhivatott munkáért, amit végeztek, majd Ignácz Dávid jegyző is szólt néhány elismerő szót a hivatal Dísztermében összegyűlt önkormányzati munkavállalókhoz.

- Egy olyan hivatás képviselői előtt tisztelgünk, akik végigkísérik az életünket. A hivatal dolgozói segítenek megoldani az állampolgárok mindennapi problémáit, eligazodni a speciális helyzetekben is, fogalmazott Veres Pál, aki azt is megpendítette, hogy változás lesz októbertől, ez azonban nem a „rossz beidegződések” szerint megy majd végbe.

- Egyeztettünk a következő városvezetés képviselőivel. Kifejezték, hogy szeretnék ezt a nagyon hozzáértő, szakmailag magas színvonalú közösséget megőrizni, tovább dolgozni velük.
A polgármester végezetül elbúcsúzott az önkormányzati dolgozóktól, és megköszönte az utóbbi évek közös munkáját. Szavait veretes taps fogadta.

- Törekedtem arra, hogy azoknak a neve szerepeljen most a listán, akik eddig semmilyen jutalomban nem részesültek, hogy ők is megkapják a kiérdemelt figyelmet - vezette fel a díjak átadását Ignácz Dávid.
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!