Ugrás a tartalomra

Minap – Indító (2024.06.29.) – Időjárás, levegőminőség, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. június 29. szombat 07:49
Frissítő záporok, zivatarok előfordulhatnak a hétvégén, azonban már jóval kisebb számban, mint az elmúlt napokban. Országszerte beköszönt a kánikula, ám ez most nem ígérkezik tartósnak, vasárnap este egy hidegfront érkezik.
Fotó: Mocsári László

Időjárás

A fátyol- és főként a keleti országrészben képződő gomolyfelhők mellett sok napsütés várható szombaton. Elsősorban hazánk északkeleti harmadán alakulhat ki helyenként zápor, zivatar – olvasható a Hungaromet előrejelzésében. Utóbbiakat leszámítva döntően mérsékelt marad a légmozgás, az ország nyugati részén megélénkülhet a délkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 30 és 34 fok között alakul. Késő estére 21 és 26 fok közé hűl le a levegő.

Levegőminőség

A pmmonitoring.hu szombat reggeli mérési adatai szerint a levegő minősége Miskolcon minden városrészében a legjobb értékeket mutatja. 

Horoszkóp

Kos

Meghatónak találod, hogy valaki milyen féltőn gondoskodik rólad, még akkor is, hogyha erre már nem lenne feltétlenül szükséged. Egy kis gyengédség mindenkinek jól esik, ettől nem kell gyengének érezned magadat.

Bika

Hiába szeretnél már tovább lépni és a következő célodra koncentrálni, valaki a környezetedben még mindig ugyanazt a csontot rágja, és ez téged is visszatart attól, hogy új feladatokat keress. A legjobb, ha vele is megérteted, hogy itt már nincs értelme tovább várnotok.

Ikrek

Jól érzed magad ott, ahol vagy, és egy tapodtat sem szeretnél mozdulni, de vigyázz, mert lehet, hogy közben néhány értékes lehetőség elúszik melletted. Csak akkor engedd el őket, ha tudod, hogy később sem fogod ezt sajnálni.

Rák

Valaki felnéz rád, és minden lépésedet példaértékűnek tekinti, ezért amikor cselekszel, arra is gondolj, hogy lesz, aki ez alapján dönti majd el, mi a jó, és mi a rossz. Ne okozz csalódást annak, aki igazán megbízik benned.

Oroszlán

Egy fontos kérdésre keresed a választ, és közben talán észre sem veszed, hogy a múltban egyszer mindezt már megfejtetted. Gondolj a korábbi tapasztalatokra és a hasonló helyzetekre, és akkor azt is tudni fogod, hogy most mit kell tenned.

Szűz

A mai napot aktívan szeretnéd tölteni, sok olyasmit terveztél el, amire a héten a munka miatt nem volt időd. A rengeteg teendő mellé azonban nem árt egy kis pihenést is beiktatni, mert a töltekezésre a szervezetednek is szüksége van.

Mérleg

Ma kivételes lehetőség kínálkozik arra, hogy megcsillogtasd a tudásodat, és boldogan élsz is az alkalommal. A környezetedet gyorsan lenyűgözöd, és sokáig profitálsz a befektetésből.

Skorpió

Ha kellemetlenül érzed magad valahol, vagy úgy látod, hogy a dolgok nem passzolnak, és bárhogy próbálkozol is, nem lesz kényelmesebb, akkor lehet, hogy nem benned van a hiba, egyszerűen csak nem vagy idevaló.

Nyilas

Bárhogyan is próbálkozol, nem tudsz menekülni egy kellemetlen beszélgetés elől, amiben valaki felelősségre von a múltbeli cselekedeteidért. A legjobb, ha tisztázod, hogy mára más ember lettél, és csak olyan hibákat követtél el, amiket a legtöbben.

Bak

Valaki a saját ügyeit nem tudja elintézni, de ahelyett, hogy felelősséget vállalna, inkább rád mutogat, ami különösen bosszant. Az idő azonban téged igazol, így fölösleges emiatt bosszankodnod. Ha tudod, hogy jogtalan a vád, ne is figyelj oda rá.

Vízöntő

Avass be valakit a terveidbe, mert lehet, hogy fantáziát lát bennük, és nem csak jó tanácsokat ad, de egy lehetőséget is kínál, ahol megmutathatod, hogyan szerepelsz.

Halak

Érzed a közelgő veszélyt, de egyelőre még kivársz, és nem teszel semmit. Az utolsó pillanatban csapsz le, akkor azonban mindenki megbánja, aki ujjat mert húzni veled. Lehet, hogy a felszínen lágy vagy, de ha meg kell védeni magadat, az sem okoz gondot.

Forrás: bien.hu

További hírek

Olvasnivaló