Ugrás a tartalomra

Elhunyt a Miskolci Nemzeti Színház korábbi színésze

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. június 21. péntek 23:06
Vadász Zsolt gyors lefolyású, súlyos betegségben hunyt el a miskolci társulat és a közönség is nagy becsben tartotta.

Meghalt Vadász Zsolt, az operettszínház színésze – közölte a teátrum. Mint írták, a művész gyors lefolyású betegség következtében, ma délután, 51 éves korában, tragikus hirtelenséggel hunyt el.

Az operettszínház közleményében úgy fogalmaz, "fájdalmukat szavakban kifejezni lehetetlen. Vadász Zsoltot a Budapesti Operettszínház saját halottjának tekinti, temetéséről később történik intézkedés. Kérjük a sajtó képviselőit, hogy a család és a társulat gyászát tartsák tiszteletben – írták.

Hozzátették, a mai napra kitűzött Az Orfeum mágusa című előadás elmarad, pótlásáról később, időben tájékoztatják a nézőket a színház oldalán.

Munkatársunk információi szerint Vadász Zsolt két hete még színpadon állt .A miskolci közönség legutóbb a 2014-es A víg özvegy című operett előadásában láthatta őt.

Korábban 2006-ban a Hétre ma várom a Nemzetinél gálában, 2007-ben a Hoffmann meséiben, 2008-ban Puccini Pillangókisasszony című operájában Pinkerton szerepében, 2010-ben A mosoly országa bonvivánjaként, majd a Parasztbecsület 2011-es előadásban Turridu megformálójaként szerepelt Miskolcon.

További hírek

Olvasnivaló