Ugrás a tartalomra

Lehoczki-Spider László életmentőnek - most a mi segítségünkre - vérre van szüksége!

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. október 12. szombat 16:56
Mindenkitől, aki teheti, kérik hétfőtől az irányított véradást - tette közzé felesége a felhívást a Spider mentőcsoport alapítójának közösségi oldalán.
Lehoczki_véradás

A területi vérellátó központokban lehet irányított véradással segíteni október 14., hétfőtől Lehoczki-Spider Lászlónak, a Spider mentőcsoport alapítójának, önkormányzati képviselőnek. Felesége, Lehoczki Beatrix kéri erre a segítőkész embereket a Lehoczki László Official közösségi oldalon péntek este kitett posztjában. A felhívásból az is kiderül, hogy az életmentőt a debreceni klinikán látják el és a jövő hét folyamán feltétlenül vérre van szüksége! Bármilyen vércsoporttal lehet vért adni, mert becserélik a szükséges vérre. 

Adatok a véradáshoz: 

Irányított véradás
Lehoczki-Spider László
Szül:1958.08.16.
TAJ 104 901 988
Ellátó intézmény: 
Debreceni Egyetem Klinikai Központ
Belgyógyászati Klinika C Épület 
Vércsoport: 0 Rh negatív.

Sokan segítenének

A bejegyzés alatt máris többen megígérték, hogy fognak adni vért. Sokan kifejezték együttérzésüket, támogatásukat és azt, hogy gondolnak Lehoczki-Spider Lászlóra és szorítanak neki. 

Egyik hozzászóló emlékeit is felidézte vele és hős mentőkutyájával kapcsolatban: "Még gyerek voltam, amikor találkoztam vele és Manccsal. Este volt, menteni indultak és a szüleimtől kölcsönöztek valami gépet, akkor engedte meg, hogy megnézzem a kutyákat a kocsiban. Akkor még nem fogtam fel, hogy mekkora dolog, amit együtt csinálnak, csak gyönyörködtem a kutyákban. És bár azóta nem találkoztam vele, a tisztelet azóta is megmaradt. Mielőbbi felépülést kívánok!"

Egy másik kommentelő így fogalmaz: "Mi köszönjük azt a mérhetetlen szeretetet és elhivatottságot, amit tett az emberekért! Azt a sok megfeszített erőt, amit tett azért hogy életeket mentsen! Még, ha néha nem is sikerült, akkor sem ment el a kedve. Végtelenül kitartó, sokszor az életét is veszélyeztette! Büszkék vagyunk rá, nagyon szeretjük és aggódunk érte. Mielőbbi gyógyulást kívánunk neki szerintem minden miskolci ember nevében, aki értékeli a munkáját! Gyógyulj meg mielőbb Laci, Miskolc haza vár!"

- Nagyon-nagyon köszönjük mindenkinek! El sem tudom mondani, mennyire hálás vagyok ezért a mérhetetlen nagy összefogásért Laci gyógyulása kapcsán. Önök csodálatos emberek! Beszéltem Lacival nemrég telefonon,és mondtam neki, hogy mennyien mennek vért adni, mennyien segítenek neki. Hát bizony... Annyit mondott fátyolos hangon: "Mondd meg mindenkinek, hogy nagyon köszönöm! Végtelenül hálás vagyok!" - reagálta a hozzászólásokra Lehoczki Beatrix

(Borítókép: Mocsári László fotója)

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!